SC Lemele en Geert Tichelaar gaan met elkaar verder

0271565_Lemele_-_Tichelaar_2.jpg
Hoofdtrainer Geert Tichelaar heeft voor een jaar bijgetekend bij SC Lemele dat momenteel koploper is in klasse 5C Oost.

OMMEN – Sportclub Lemele en hoofdtrainer Geert Tichelaar waren er snel uit. De oefenmeester uit Zwolle heeft voor een jaar bijgetekend. De contractverlening is gebaseerd op een goede en succesvolle samenwerking tussen trainer, club en de eerste selectie. Tichelaar roemt de gretigheid, de bereidheid om te leren en de sportieve ambitie van zowel de vereniging als zijn spelersgroep. Onder zijn leiding behaalde het eerste elftal recentelijk de periodetitel en er heerst een sterke teamspirit tijdens trainingen en wedstrijden.
De beslissing om het contract te verlengen werd genomen in samenspraak met de spelersraad, die unaniem voorstander was van deze stap. De gezamenlijke ambitie van de koploper van klasse 5C Oost is om te promoveren naar de vierde klasse en in die omgeving een stabiele factor te worden. Zie

www.sclemele.nl

 

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.