Colofon

Salland Centraal en Vechtdal Centraal hebben per regio een site, een weekkrant, en social media als Facebook en Twitter. Doordat we al deze podia heel mediumspecifiek gebruiken, bereiken we alle doelgroepen in betreffende regio’s en zijn daarom voor bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren altijd de goede plek om je boodschap zo breed mogelijk of juist zo specifiek mogelijk onder de aandacht te krijgen.

Hieronder de bereikbaarheid van onze redacties en media-adviseurs.

Media-adviseurs
Onze media-adviseurs weten per keer een juist programma van aanpak te realiseren wat kan leiden tot leuke acties op Facebook, een rubriek op site of krant, advertenties en redactionele aandacht in verband met nieuwswaardigheid, en zo voort.

Vechtdal Centraal / Oprechte Dalfser Courant en Ommer Nieuws
advertentiesdo@regiobode.nl

Dominique Heuven (06 – 5192 1827)
dominique@regiobode.nl

Salland Centraal / Weekblad voor Salland
advertenties@weekbladsalland.nl

Laurens Meuleman (06 – 5423 6515)
laurens@regiobode.nl

Mascha Zetzema (06 – 1373 9252)
Mascha@weekbladsalland.nl

Help ons mee
We bepalen het liefst niet zelf waar we wel en geen verslag van doen, want dan moeten we keuzes maken waar we wel, maar vooral ook waar we níet naar toe gaan. Daarom vragen we iedereen mee te doen. Schrijf je eigen artikelen en stuur ze naar de redactie. Beter nog, schrijf je eigen artikelen en plaats ze zelf!. Dat kan via de knop ‘jouw nieuws’. En vergeet natuurlijk niet mooie foto’s of zelfs een video toe te voegen.

Salland en Vechtdal Centraal plaatsen dus wat bewoners aanleveren. Dat kunnen aankondigen zijn van je vereniging, maar ook een verslag van een evenement. Dat mogen jubilea zijn, oproepen voor deelname of inschrijving, iets wat je zo spontaan meemaakte, dat kan eigenlijk van alles zijn. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Wij hanteren geen commerciële meetlat voor wel of niet plaatsen. De meetlat is of een breder publiek mogelijk geïnteresseerd is in de informatie. Uit de keren dat onderwerpen op onze site worden aangeklikt, blijkt dat nieuws van ondernemers ook veel gelezen wordt. Een verbouwing van de zaak? Personeel dat jubileert? Een prijs gewonnen? We plaatsen het graag.

“Waarom stonden we niet op jullie site” beantwoorden we daarom met “Dan zul je wel niets ingezonden hebben”.

Het Weekblad voor Salland , Dalfser Courant en Ommer Nieuws hebben minder ruimte tot hun beschikking. Daarin kunnen we dus niet alles meenemen. We proberen een zo evenwichtig mogelijke keuze te maken, waarbij we ook rekening houden dat we site én krant hebben. Om toch zoveel mogelijk wél te plaatsen hebben we speciale pagina’s voor aankondigingen.

Redactie SallandCentraal.nl en VechtdalCentraal.nl
redactie@weekbladvoorsalland.nl
redactiedo@regiobode.nl

Jij zelf!

Eindredactie Weekblad voor Salland
Wouter Groote Schaarsberg (06-52003506)
wouter@weekbladsalland.nl

Eindredactie Ommer Nieuws en Oprechte Dalfser Courant
Simone Nanninga (06-51487405)
simone@regiobode.nl

Bezorgklachten
Onze kranten worden op woensdag verspreid. Heeft u de krant niet ontvangen? Laat het ons weten op 0572 – 35 25 24 of stuur een email naar bezorgklacht@weekbladsalland.nl .

Verspreidingsgebied Weekblad voor Salland
Weekblad voor Salland verschijnt in een oplage van 28.750 exemplaren in Boerhaar, Boskamp, Broekland, Den Nul, Elshof, Haarle, Heeten, Heino, Herxen, Laag Zuthem, Lemelerveld, Lettele, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Middel, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Welsum, Wesepe en Wijhe.

Verspreidingsgebied Oprechte Dalfser Courant en Ommer Nieuws

De Oprechte Dalfser Courant verschijnt wekelijks huis-aan-huis op dinsdag/woensdag in een gezamenlijke oplage met het Ommer Nieuws van 21.250 exemplaren. De editie Dalfsen verschijnt in: Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen en de kernen Ankum, Dalmsholte, De Meele, Emmen, Hessum, Lenthe, Rechteren en Ruitenveen.

Het Ommer Nieuws verschijnt wekelijks huis-aan-huis op woensdag in een gezamenlijke oplage met de Dalfser Courant van 21.250 exemplaren. De editie Ommen verschijnt in: Ommen, Lemele, Beerzerveld, Vilsteren, Witharen en de buurtschappen: Archem, Nieuwebrug, Arriën, Arriërveld, Beerze, Besthmen, Eerde, Zeesse, Dalmsholte, Emsland, Giethmen, Hoogengraven, Stegeren, Junne, Ommerkanaal, Ommerschans, Ommerveld, Stegerveld, Varsen en Vinkenbuurt.

Kantooradres :
Meidoornlaan 24 8102 ZM Raalte
Tel : 0572 – 352524

Voorwaarden aanleveren materiaal