Vechtdal centraal

Vechtdal Centraal beschikt over een goed gelezen site, die is gelieerd aan twee Weekkranten, te weten de Oprechte Dalfser Courant en het Ommer Nieuws. Daarnaast maakt de redactie ook gebruik van Facebook en Twitter. Doordat we al deze podia heel mediumspecifiek gebruiken, bereiken we alle doelgroepen in betreffende regio’s en zijn daarom voor bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren altijd de goede plek om hun boodschap zo breed mogelijk of juist zo specifiek mogelijk onder de aandacht te krijgen.
De redactie gaat zelf op zoek naar nieuws, maar plaatst ook wat bewoners aanleveren. Dat kunnen aankondigingen zijn van verenigingen, maar ook een verslag van een evenement. Dat mogen jubilea zijn, oproepen voor deelname of inschrijving of iets wat je zo spontaan meemaakte.
Het Ommer Nieuws en de Oprechte Dalfser Courant verschijnen in een oplage van gezamenlijk 21.000 exemplaren wekelijks in Beerzerveld, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Ankum, Hoonhorst, Oudleusen, Witharen, Vinkenbuurt, Ommen, Arriërveld, Arriën, Stegeren, Beerze, Vilsteren, Lemele en Lemelerveld. Dat is ook het werkgebied van Vechtdal Centraal.