Home / Evenement / Bluesfestival

Bluesfestival

15-02-2020
16:00 - 23:59

Locatie
De Stoomfabriek te Dalfsen


DALFSEN – Op zaterdag 15 februari 2020 gaat het gebeuren: met optredens van vijf gelouterde regionale bands opent theater de Stoomfabriek om 16.00 uur haar deuren voor een spetterend en sfeervol Mini Bluesfestival.

Po Maddy liet bij de seizoensstart van het theater al een visitekaartje achter en mede daarom biedt het Dalfser theater leek en liefhebber de gelegenheid om deze veelzijdige muzieksoort in al zijn aspecten te beluisteren; met harde rockblues, rauwe countryblues en ingetogen emoblues is er voor elk wat wils of wilds en grijpen de lokale talenten deze mooie kans om uitgebreid hun muzikale kunnen te demonstreren. Het wordt een bluesmarathon die tot diep in de avond doorgaat met dynamische groepen als BandM, Rott’n Cott’n (met zangeres Dinah Krijgsman) en natuurlijk met Po Maddy in de reprise. Maar ook de ervaren The New American Farmers geeft acte de presence met een gevarieerde songlist. Het rijtje deelnemende bands is helemaal rond met een optreden van Firehouse Mama, dat ook al kan bogen op bekendheid in de wijde omgeving.

Een waarachtig Bluesfestival dus, waar de vonken vanaf vliegen en dat misschien wel het startpunt wordt van een toekomstige traditie. Op 15 februari 2020 te zien en te horen dus in theater de Stoomfabriek op de eerste zaterdag van de noordelijke voorjaarsvakantie vanaf 16.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de site van het theater, bij de Primera en natuurlijk aan de zaal.

Lees ook

GBS De Uitleg opent nieuwe bibliotheek op school

DALFSEN – Op woensdag 1 juli opende GBS De Uitleg in Dalfsen de nieuwe schoolbibliotheek. …