Omgaan met verlies en rouw

  24-02-2020
  19:00 - 23:59

  Locatie
  Trefkoele+ te Dalfsen


  DALFSEN – Verlies en rouw hoort bij het leven, zoals schaduw bij licht hoort. Toch is het, als je er mee te maken krijgt, niet altijd makkelijk om er mee om te gaan. Op maandagavond 24 februari houdt SaamWelzijn Dalfsen een avond waarbij Annelies Peters van Impluz-preventie ggz, ingaat op wat kan helpen bij het omgaan met verlies en rouw.

  We denken bij verlies al snel aan een overlijden. Dat is dan ook een gebeurtenis die enorm kan doorwerken in iemands leven. Maar ook een vermindering van mogelijkheden, van gezondheid, het verlies van een baan, van perspectief, een relatie… hierdoor verandert er veel in iemands leven. Voor je het weet blijft boosheid of verdriet over het verlies de boventoon voeren. Het vraagt veel om hier mee om te gaan. Er wordt niet voor niets gesproken van rouwarbeid: hoe je het gemis en verdriet meeneemt in je leven en er mee leert omgaan.

  Deze avond vindt plaats in de Trefkoele op 24 februari van 19.00 tot 21.00 uur in Dalfsen. Opgave graag bij: info@saamwelzijn.nl, tel 0529 – 48 21 21.