Tikkie Takkie Voetbal

  24-08-2022
  13:00 - 23:59

  Locatie
  De Spil te Nieuwleusen


  Kampioenschap ‘Kontje schieten’

  NIEUWLEUSEN – Op woensdag 24 augustus presenteert het Talentenhus in samenwerking met De Spil en Saam Welzijn het Nederlandse Kampioenschap ‘Kontje schieten’. De wedstrijden beginnen om 15.00 uur.

  De organisatie verzoekt iedereen de meedoet aanwezig te zijn bij de ingang van het Sportpark van SV Nieuwleusen om 14.45 uur, dan vindt de indeling plaats voor de verschillende competities. De leeftijdsgroepen zijn tussen de 10 en 14 jaar en tussen de 14 en 18 jaar.
  Kontje schieten is een landelijke rage op de Nederlandse voetbalvelden. Of het nu gaat om jeugdelftallen of eerste elftallen. Het kampioenschap kontje schieten is regionaal en alle voetbalclubs in de regio worden uitgenodigd om de beste kontjeschieters af te vaardigen naar het kampioenschap. Er valt dan ook, naast de eer, echt wat te winnen. Chris Benjamins was vorig jaar 2021 de beste bij het allereerste Kampioenschap Kontje Kick. Wie gaat hem opvolgen ?

  Tikkie Takkie

  Voorafgaand aan dit kampioenschap is er voor de leeftijdsgroep van 10 tot 16 jaar, tussen 13.00 en 14.00 uur gelegenheid om mee te doen met Tikkie Takkie Voetbal. Aanmelden is niet nodig, verzamelen voor de ingang van De Spil.Tussen beide activiteiten in, wordt er op het plein voor De Spil een Syrische dans geoefend en voorgedaan. Mensen uit de noodopvang én inwoners uit Nieuwleusen helpen mee.