Kinder Zeskamp Landen Toernooi

  17-08-2022
  13:30 - 15:00

  Locatie
  Kulturhus de Spil te Nieuwleusen


  NIEUWLEUSEN – Op woensdag 17 augustus vindt er een Kinder Zeskamp Landentoernooi plaats in Nieuwleusen. De organisatie is in handen van het Talenthus Agnieten College, in samenwerking met de Spil.

  Het sport- en spelletjescircuit is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De bedoeling is dat ieder kind kiest voor een land en dat op een leuke manier laat zien in de kleding. Nu er in de gemeente Dalfsen vluchtelingen uit de Oekraïne worden opgevangen en er tijdelijk asielzoekers (inclusief kinderen) onderdak hebben gevonden in de Spil, lijkt het de organisatie van de zeskamp leuk om ‘landen’ sportief tegen elkaar te laten strijden.
  Na afloop is er voor alle kinderen wat lekkers en krijgen de drie kinderen die het mooist gekleed zijn een prijsje. Alle kinderen zijn welkom, ook de kinderen die in de gemeente Dalfsen of omgeving op vakantie zijn. De Zeskamp staat onder leiding van Mink de Vries van het Talenthus Agnieten College; andere vrijwilligers zijn van harte welkom om mee te helpen. De activiteit begint om 13.30 uur, aanmelden graag bij ingang van het Kulturhus. De zeskamp duurt tot 15.00 uur.