Spelweek

  24-08-2022
  00:00 - 23:59

  Locatie
  Veld tussen gemeentehuis en Carrouselplein te Ommen


  OMMEN – ‘Aloha’ jongens en meisjes! Na twee jaar van afwezigheid vanwege het coronavirus krijgt de Spelweek Ommen dit jaar gelukkig weer een vervolg. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus worden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar vermaakt met spelletjes en activiteiten.

  Zoals de openingsgroet al suggereert is ‘Hawaï’ het thema voor de editie van 2022. Behalve een exotische groet staat ‘Aloha’ ook voor liefde, vrede en dankbaarheid. Dit bruisende ‘Luau’ (feest) vindt net al de laatste edities plaats op het veld tussen het gemeentehuis en het Carrouselplein. Daar begint het feest maandagochtend om 10.00 uur. Naast het traditionele hutten bouwen gaan de kinderen spelen in het bos, broodjes bakken, op vossenjacht en schetteren, schreeuwen en zingen op de playbackshow. Een ander hoogtepunt is de kwartjesmarkt op woensdagavond, waar kinderen hun overtollige speelgoed en strips kunnen slijten.

  Exotisch

  De leiding gaat voor een zinderend zomers feestje in exotische stijl. Dus trek een fleurig bloesje of strorokje uit de kast, versier je haar met kleurige bloemen en doe samen met leeftijdgenootjes mee aan de alweer 45ste editie van de Spelweek Ommen.
  Iedereen is welkom. Wie een dagje niet kan, geen probleem, er zijn dag- en weekkaarten verkrijgbaar. Voor meer info zie www.spelweek-ommen.nl. Ook voor wie zich aan wil melden als vrijwilliger (vanaf 13 jaar).

  www.spelweek-ommen.nl