Izaline met Bon dia, goeiemorgen’

  21-08-2022
  15:00 - 23:59

  Locatie
  Bostheater te Ommen


  (Advertorial)

  OMMEN – Tumbakoningin Izaline viert zondagmiddag 21 augustus haar verjaardagsfeestje in Bostheater Ommen. Dat gebeurt met de knotsgekke theatervoorstelling ‘Bon dia, goeiemorgen’. Iedereen is vanaf kwart over twee welkom. De uitvoering, geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, begint om 15.00 uur en is gratis bij te wonen.

  Vanzelfsprekend zijn ook papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en tantes en ooms meer dan welkom om het feest mee te vieren. Nou vooruit, een klein opwarmertje betreffende de voorstelling van Izaline Calister en Thijs Borsten. Tumbakoningin (tumba is een muziek- en dansstijl uit Aruba, Bonaire en Curaçao) Izaline is jarig en wil graag haar feestje vieren op Curaçao. Daarvoor nodigt ze veel gasten uit. Het liefst kinderen want die vindt ze het leukst. Als Izaline op bezoek komt, is het altijd feest op het eiland, ‘Un dushi fiesta’ zoals de mensen op Curaçao zeggen. Het hele eiland wordt versierd, opgetuigd en aangekleed. Zelfs de dieren vieren mee. Gevlekte koeien, swingende kakkerlakken en musicerende kikkers, iedereen is van de partij. Alleen de klok doet een beetje raar en Nanzi de spin wil iedereen weer eens te slim af zijn en het feest bederven. Gelukkig zijn daar Thijs met zijn piano en broer Roël met zijn trommels om het feest te redden.
  Hoofdrolspeelster Izaline Calister, Antilliaanse van geboorte, won een Edison voor een van haar tien cd’s, werd geridderd in de orde van Oranje-Nassau voor haar grensoverschrijdende oeuvre, haar aandacht voor geschiedenis en haar liefdadigheidswerk. Ze heeft ruimschoots haar sporen verdiend op de diverse podia, in de jazz, wereldmuziek en kindervoorstellingen. Haar muzikale metgezel en duizendpoot Thijs Borsten speelt piano en gitaar, is componist, arrangeur en niet te vergeten verzamelaar van kinderliedjes van over de hele wereld. Voor meer info zie www.bostheaterommen.nl.