Volleybaltoernooi

  27-08-2022
  09:30 - 23:59

  Locatie
  Witharen te Ommen


  Volleybaltoernooi Witharen

  WITHAREN – Oranjevereniging Witharen, Plaatselijk Belang Witharen en Buurthuis Irene organiseren dit jaar samen een volleybaltoernooi. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 27 augustus naast de school in Witharen, en het start om 9.30 uur.

  Voor het eerst wordt er dit jaar in twee poules gespeeld, dat wil zeggen een recreantenpoule en een prestatiepoule. De recreantenpoule bestaat uit maximaal 9 spelers per team van 14 jaar of ouder, er mogen maximaal 2 NeVoBo-leden per team deelnemen en er staan minimaal 2 dames in het veld. In deze poule is bovenhands opslaan en smashen niet toegestaan. De prestatiepoule bestaat ook uit maximaal 9 spelers per team van 14 jaar of ouder, er mogen onbeperkt NeVoBo-leden meedoen (maximaal 2 in het veld) en er staan ook minimaal 2 dames in het veld. In deze poule wordt er gespeeld volgens de officiële NeVoBo-spelregels.

  Opgeven

  Opgave is mogelijk tot en met 13 augustus, het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Opgeven kan via de mail: ov.witharen@gmail.com. Bij opgave dient doorgegeven te worden in welke poule men ingedeeld wil worden (recreantenpoule of prestatiepoule), de teamnaam, de naam van de contactpersoon en de naam van de scheidsrechter. De organisatie ontvangt van de contactpersoon ook graag het adres, het telefoonnummer en het e-mailadres. Bij te laat afmelden (ná 20 augustus) dient het inschrijfgeld wel betaald te worden. Teams van buiten Witharen worden eveneens van harte uitgenodigd om aan dit gezellige en sportieve
  volleybaltoernooi deel te nemen!