Voorrondes MusicStar

  30-06-2022
  19:30 - 23:59

  Locatie
  Café de Herberg te Ommen


  OMMEN – Kun jij goed zingen en heb je altijd al op een podium willen staan? Meld je dan aan voor de voorrondes van MusicStar Ommen (voorheen: The Voice) op 30 juni en 14 juli in café de Herberg. Opgeven kan tot en met 25 juni, alle muziekgenres zijn toegestaan.

  Doe mee en wie weet volg jij Milou Popping – de winnares uit 2019 op – en win je ook nog eens een bedrag van 250 euro! Misschien is dit wel de start van jouw zangcarrière, tenslotte zijn je voorgangers momenteel veelgevraagde artiesten in het hele land.

  Ommer Bissingh

  De finale vindt plaats op 10 augustus tijdens de Duitse Ommer Bissingh dag. De vakjury bestaat uit Rob Schuil (muziekleraar) Felicia Westerhof (oud winnares) en Annet Rumengan (zangeres en zanglerares). De presentatie van de finale ligt in handen van niemand minder dan Arvin Mulder (bekend van RTL4). Music Star valt onder de vlag de Ommer Bissingh, de organisatie bestaat uit: Wendie Kleinlugtenbeld, Eric Witteveen en Hans van Lingen. Kijk ook op Facbook.com/musicstarommen en ga voor opgave naar

  www.ommerbissingh.nl