Pinksterfair

  05-06-2022
  Hele dag

  Locatie
  Het Laer te Ommen


  OMMEN – Zaterdag 4, pinksterzondag 5 en pinkstermaandag 6 juni a.s. vindt de Pinksterfair weer plaats in op het Landgoed Het Laer.

  “We zijn heel blij dat we de fair weer ‘live’ mogen organiseren”, aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “Onze standhouders staan te popelen om hun stand weer in te richten en we hopen weer veel bezoekers te mogen verwelkomen in het pinksterweekend.”

  Aanbod

  De fair kent een breed aanbod aan bijzondere standhouders. Aline: “Omdat we dit al jaren organiseren, staan standhouders graag bij ons op de fair. Maar we gaan selectief te werk. We kiezen voor bijzondere producten voor binnen en buiten. Denk aan prachtige houten tuinmeubelen, hottubs, schommelbanken en glas voor in de tuin. Maar ook veel kunst en bijzondere woonaccessoires. Ook is er veel ruimte voor lekker eten en drinken. Op de fair worden vele ambachtelijk gemaakte producten verkocht met bijzondere smaken die men niet overal kan kopen. Denk aan wijn, kaas, worst, honing, paling, mosterd en likeur, maar ook sambal, keukenkruiden en rundvlees van de biologische boerderij. En dit is natuurlijk nog maar een klein deel van de producten die er te vinden zijn.”

  Muziek en workshops

  Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Daar besteden we veel aandacht aan, want wij vinden dat activiteiten bij een fair horen. Denk bijvoorbeeld aan theateracts, modeshows en diverse workshops. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Verder mag op een fair live muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken.”

  Smullen

  Een laatste aspect wat een dagje Pinksterfair Het Laer helemaal af maakt, is lekker eten. “Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. Op het terras worden koffie en thee geserveerd met veel lekkernijen. Op het fairterrein is er ook veel lekkers te koop. Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken”, aldus Aline.

  Toegang

  “Bij deze editie kunnen de toegangskaarten ook vooraf met korting online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl voor 11,50 euro per persoon. De entreeprijs bij de kassa is 12,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree en er kan gratis worden geparkeerd. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 juni naar de Pinksterfair te komen”, sluit Aline Hofstee af.