Zomerconcert

  11-06-2022
  19:30 - 23:59

  Locatie
  De Carrousel te Ommen


  OMMEN – Na enkele spannende jaren met beperkingen wegens corona, mag Crescendo weer optreden. Dit doen zij onder meer met een zomerconcert in de Carrousel op 11 juni.

  Blazers, net als zangers, behoorden tot de groep die het eerste moest stoppen, de grootste beperkingen kreeg en het laatste weer kon starten. Maar gelukkig hebben de muzikanten hun kwaliteit behouden door in kleine groepjes te blijven oefenen. Dat het met de kwaliteit wel goed zat wisten ze zelf al, sinds de opname door de harmonie van het koraal ‘As the deer’ voor de begrafenis van Aart Wagenaar, die 90 jaar lid was. En ook het besef dat ze ‘het nog kunnen’ drong definitief door tijdens de optredens van de hele vereniging in vol ornaat op Koningsdag en tijdens de dodenherdenking op 4 mei.

  Op peil

  Ook de jeugd-ensembles zijn weer op peil, zoals te horen was in het studieweekeinde. Er zijn nieuwe solisten opgestaan in de jeugd. Op 11 juni wordt de harmonie geleid door de jonge dirigent Paul van Dalen en de slagwerkers staan onder leiding van Wilco Dijk. De entree is 5 euro voor bezoekers van 13 jaar en ouder en 2,50 euro voor kinderen. Het concert vangt aan om 19.30 uur.