Opening beweegpark

  20-05-2022
  15:00 - 23:59

  Locatie
  Ommerkanaal (bij het buurthuis) te Ommen


  OMMERKANAAL – Het is gelukt, de beweegtuin naast het buurthuis in buurtschap Ommerkanaal wordt op vrijdag 20 mei om 15.00 uur feestelijk geopend. Vanaf dan kan jong en oud samen bewegen en elkaar ontmoeten in het park.

  De kinderen kunnen bijna niet meer wachten om zich op de toestellen te vermaken. Met de stroopwafelactie van CNS en de Kinderopvang Ommerkanaal hebben ook zij hun steentje bijgedragen. Voor hen zijn er allerlei beweegmogelijkheden, terwijl de oudere generatie kan jeu-de-boulen.
  Arcadis, een internationaal ontwerpbureau, heeft belangeloos het ontwerp gemaakt. “Wij zijn de koning te rijk!”, stelt PB Ommerkanaal, de initiator van de beweegtuin, dan ook. “Met ondersteuning van de Heidemij Foundation en dankzij vele sponsoren zoals het VSB fonds, het Buurtfonds, Pure Energie, Windunie, gemeente Ommen, provincie Overijsel, Rabobank clubactie en ABN Amro hebben we in Ommerkanaal een veilige en uitdagende beweegtuin. Samen met het vakmanschap van onze plaatselijke bedrijven en de gouden handjes van de vrijwilligers uit de buurtschap is de klus in drie maanden geklaard.”