Dalfsen Open

  18-06-2022
  00:00 - 23:59

  Locatie
  DLTC Gerner te Dalfsen


  DALFSEN – De voorjaars-tenniscompetitie is op dit moment nog in volle gang en aansluitend staan de regionale tennistoernooien weer voor de deur. Ook het Dalfsen Open toernooi van DLTC Gerner staat al snel op de agenda en wel van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni.

  Het Dalfsen Open toernooi wordt dit jaar voor de 42-ste keer georganiseerd en dit jaar gelukkig weer op het vertrouwde tijdstip in juni. Vorig jaar moest het toernooi in verband met het coronavirus namelijk nog uitwijken naar september. “Het toernooi wordt door veel mensen in de regio als een leuk en ook prestatief goed toernooi beschouwd”, meldt DLTC Gerner. “Omdat het slechts vier dagen duurt, is het voor de deelnemers te overzien en brengt het vooral een weekend vol gezelligheid en leuke tennispartijen met zich mee. We hebben naast het toernooi uiteraard ook leuke activiteiten op het programma, onder andere voor de kinderen en lekker eten. Op zaterdagavond is er een speciale eet- en feestavond en daarnaast zijn er nog enkele verrassende activiteiten!”
  Inschrijven voor het toernooi kan in de categorieën heren/damesenkel en -dubbel en gemengd-dubbel in de speelsterktes 3 tot en met 8. De categorie 7 en 8 kent naast een open leeftijdscategorie ook een 35+ categorie. De inschrijving staat open tot 9 juni aanstaande en gaat via www.toernooi.nl. Voor meer informatie mail naar: dalfsenopen@gmail.com. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Wim Frijling Brouwers accountants & adviseurs.