Vilsteren Bruist!

  02-07-2022
  Hele dag

  Locatie
  Vilsteren te Vilsteren


  Vilsteren Bruist!

  VILSTEREN – Na twee jaar van afwezigheid is er weer een Vilsteren Bruist! Dit feest wordt op zaterdag 2 juli voor de 26e keer gehouden.

  Tijdens Vilsteren Bruist! hebben bezoekers vrij toegang tot vele prachtige gebouwen die Vilsteren rijk is. Er is een rommelmarkt en ook is er dit jaar weer een uitgebreide ‘buitenfair’. Op deze markt zijn veel zelfgemaakte producten te vinden: van hippe accessoires tot mooie sculpturen, van heerlijke wijnen tot de lekkerste jam van het Vechtdal. Met in de ooghoek de prachtige molen, een genot om overheen te struinen!

  Muziek en wandelen

  Gedurende de gehele dag vinden er verschillende optredens plaats van (shanty)koren en straatmuzikanten. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en kan genoten worden van heerlijke koffie en diverse lekkernijen. In de namiddag zullen de activiteiten zich verder voortzetten op de ‘Tip’ in de feesttent, waarbij livemuziek niet ontbreekt. Verder organiseert Vilsteren Bruist! dit jaar voor de tweede keer een landgoedwandeling, met de keuze uit verschillende afstanden: 8 km, 15 km en 25 km.
  Opgeven voor de rommelmarkt, voor de buitenfair of voor de landgoedwandeling is nog mogelijk. Maar wees er snel bij, want vol=vol.

  Parkeren

  Het dorp Vilsteren zal ten behoeve van de veiligheid van 9.00 uur tot 16.00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven. Voor bezoekers van Vilsteren Bruist! zijn in Vilsteren parkeerplaatsen ingericht.