Pinksterfair

  06-06-2022
  Hele dag

  Locatie
  Het Laer te Ommen


  Geniet van het goede leven op Pinksterfair Het Laer in Ommen

  OMMEN – Zaterdag 4, pinksterzondag 5 en pinkstermaandag 6 juni a.s. vindt de tweede editie van Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen. De organisatie bouwt daarmee verder op de succesvolle fairs die al meer dan 25 jaar in Ommen georganiseerd worden.

  “We zijn blij dat we de fair weer ‘live’ mogen organiseren”, aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. “In de afgelopen twee jaar konden we de Pinksterfair alleen online houden, maar live is het veel leuker. Ook zien we weer veel enthousiasme bij de standhouders, iedereen heeft er weer zin in en daarmee wij ook!”

  Buitenleven

  Op dit moment wordt er door de organisatie nog hard gewerkt aan het werven van bijzondere standhouders. “Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Maar we gaan wel selectief te werk. We willen graag producten die te maken hebben met het buitenleven. Denk aan houten tuinmeubelen, bijzondere plaids, tuinplanten en tuinprikkers en natuurlijk ook mooie kachels en vuurkorven voor een warme zomeravond. We besteden ook veel aandacht aan bijzondere mode en lekker eten. Op de fair worden vele ambachtelijk gemaakte producten verkocht met bijzondere smaken die men niet overal kan kopen. En dit is natuurlijk nog maar een klein deel van de producten die er te vinden zijn.”

  Muziek, demonstraties en workshops

  Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten. “Daar besteden we veel aandacht aan, want we vinden dat activiteiten bij een fair horen. Denk bijvoorbeeld aan modeshows en diverse workshops. Zoals het een echte fair betaamt, is er voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Verder mag live-muziek uiteraard niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken. Een laatste aspect dat een dagje Pinksterfair Het Laer helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. “Veel bezoekers blijven een hele dag, we hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In het landhuis en op het prachtige terras wordt koffie geserveerd met veel lekkernijen. Op het fairterrein is er ook veel lekkers te koop. Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken.”

  Toegang

  Bij deze editie kunnen de toegangskaarten ook vooraf online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl voor 11.50 euro, kaarten aan de kassa bedragen 12.50 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree en er kan gratis worden geparkeerd.

  www.pinksterfairhetlaer.nl