SDG: muzikale en poëtische avond

  14-05-2022
  19:00 - 23:59

  Locatie
  De Carrousel te Ommen


  Schrijf een gedicht!

  OMMEN – Het fanfareorkest van muziekvereniging Soli Deo Gloria presenteert op 14 mei in De Carrousel een muzikale en poëtische avond met het thema ‘windkracht’.

  Beweging van lucht staat gedurende deze avond in allerlei kunstvormen centraal. Behalve een optreden van het fanfareorkest van SDG, treedt popkoor X-cream uit Dedemsvaart op en is er een verrassende bijdrage van het vliegermuseum. Naast muziek en andere kunstvormen is er bovendien een poëziewedstrijd. Soli Deo Gloria daagt iedere Ommenaar uit een gedicht te schrijven met het thema ‘wind’. Of het gedicht in de lyrieke of dramatieke vorm is, rap, poëzie of ‘spoken word’, Soli Deo Gloria laat zich verrassen.

  Voorlezen

  De jury onder leiding van de stadsdichter van Ommen beoordeelt alle ingezonden gedichten. SDG: “Het zou leuk zijn als de winnaar van deze wedstrijd zijn of haar gedicht wil voorlezen tijdens deze avond.” Insturen kan vóór 10 mei naar oc@sdgommen.nl. De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro.