Theater voor de jonge jeugd: Tess wil een ‘Stoere Broer’

  14-05-2022
  15:00 - 23:59

  Locatie
  Theater de Stoomfabriek te Dalfsen


  DALFSEN – Zaterdag 14 mei presenteert De Stoomfabriek de kindervoorstelling ‘Tess wil een Stoere Broer’, een mimespel van drie kwartier voor kinderen tussen de twee en de acht jaar.

  Tommie en Tess zijn broer en zus. Vaak lijken een grote broer en een kleine zus veel op elkaar. Maar soms ook helemaal niet. Als een grote broer echt ouder en groter is, ben je als zusje natuurlijk heel trots op hem. Jouw grote, stoere broer kan alles en en hij is er toch altijd voor jou? Maar Tommie is ander. Hij is zelfs een beetje bang om Tess haar grote broer te zijn. Tess is zelf stoer genoeg. Die durft best door plassen te stampen en belletje te trekken. Tommie vindt dat helemaal niks. Hij wil dat niet. Wat moet Tess doen? Ze moet Tommie een beetje stoerder maken. Dat kan ze best. Denkt ze. Maar is ze echt wel zelf zo stoer. Om stoerder te worden moet je wel eens goed naar jezelf kijken. Wie ben ik? Wat doe ik? Wat durf ik? Ook Tommie moet zichzelf eens goed onder handen nemen. Hoe loopt dit af?
  Olivier van Klaarbergen en Tessa Friedrich maakten onder regie van Milan Boele van Hensbroek een uiterst expressief mimespel van drie kwartier, waarbij jonge kinderen tussen de twee en de acht jaar zich razendsnel kunnen inleven. De voorstelling begint om 15.00 uur, een kaartje kost 9,50 euro en is verkrijgbaar aan de zaal, bij Primera Dalfsen of via

  www.theaterdestoomfabriek.nl