Openlucht Sing-in

  14-07-2024
  16:30 - 23:59

  Locatie
  Kerkplein te Dalfsen


  DALFSEN – Op zondagmiddag 14 juli om 16.30 uur vindt er een openlucht Sing-in plaats op het vernieuwde Kerkplein bij de Grote Kerk in Dalfsen.

  Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in, met het thema ‘Meer dan overwinnaars’. De band bestaat uit Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool) en Marlissa Dijk (dwarsfluit). Henriëtta Kuipers en Marjolein Dekker ondersteunen de samenzang. Kinderen mogen bij de kinderliederen op het podium meezingen. Er is een gedrukte liturgie en een keuzeblad waarvan men een lied kan opgeven. De liederen zijn binnenkort te vinden op onderstaande website. De collecte is bestemd voor Actie Vakantie Tas, een initiatief waarbij kinderen uit minimagezinnen in de gemeente Dalfsen aan het begin van de zomervakantie een goed gevulde tas vol speelgoed en waardebonnen krijgen. Dit zorgt voor een feestelijke start van de vakantie, vooral voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Doneren kan contant, via de Scipio app en met een QR-code op de liturgie.

  Het aantal stoelen is beperkt, dus bezoekers worden aangemoedigd zelf een stoel mee te nemen. Na afloop is er koffie, thee en limonade. Bij slecht weer wordt de Sing-in in de kerk gehouden, ook om 16.30 uur. De dienst wordt dan tevens uitgezonden. Of de Sing-in buiten of binnen plaatsvindt, wordt na 14.15 uur bekendgemaakt via de website.

  www.pgdalfsen.nl/kerkdiensten