Volleybaltoernooi in Witharen

  13-07-2024
  09:30 - 23:59

  Locatie
  Naast de school te Witharen


  WITHAREN – Op zaterdag 13 juli vindt een recreatief volleybaltoernooi plaats naast de school in Witharen. Teams kunnen zich inschrijven tot en met 7 juli. Alles draait om de gezelligheid. Buurthuis Witharen verzorgt de catering.

  Er wordt gespeeld in twee verschillende poules. Ten eerste de recreantenpoule. Teams in die poule dienen te bestaan uit maximaal negen spelers van 14 jaar of ouder met maximaal twee NeVoBo-leden per team en minimaal twee dames in het veld. In deze poule is bovenhands opslaan en smashen niet toegestaan. En ten tweede de prestatiepoule. Teams in die poule dienen ook te bestaan uit maximaal negen spelers van 14 jaar of ouder en minimaal twee dames, maar het aantal NeVoBo-leden is onbeperkt (wel maximaal twee in het veld). In deze poule wordt er gespeeld volgens de officiële NeVoBo-spelregels.
  De organisatie van het volleybaltoernooi is in handen van de Oranjevereniging Witharen, PB Witharen en Buurthuis Witharen. Het toernooi begint die dag om 9.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team. Opgave (uiterlijk 7 juli) via ov.witharen@gmail.com. Vermeld daarbij de teamnaam, de naam van de contactpersoon (met adres, telefoonnummer en mailadres) en de gewenste poule. Ook teams van buiten Witharen zijn welkom.