Feestelijke open familiedag

  13-07-2024
  10:00 - 15:30

  Locatie
  The Ranch te Lemelerveld


  LEMELERVELD – In juni is het vijftien jaar geleden dat zorgboerderij The Ranch in Lemelerveld van start ging. Zorgboeren Marcel en Joan Schippers- de Vos willen deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 13 juli is er daarom een feestelijke open familiedag op The Ranch met onder andere activiteiten in westernstijl.

  The Ranch is gevestigd aan de Vilstersestraat 36 en maakt daarnaast gebruik van het terrein van het melkveebedrijf en mini-camping van familie De Vos in Lemelerveld. The Ranch biedt dagbesteding voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met opgroeiproblemen. “In de loop van de afgelopen vijftien jaar is er veel veranderd en gebeurd”, zegt Marcel Schippers. “We maken gebruik van de kwaliteiten binnen ons team en proberen de zorg huiselijk en laagdrempelig te houden. We bieden dagbesteding in een unieke omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag ontplooien.” Daarnaast zijn er op The Ranch mogelijkheden tot zowel individuele begeleiding als begeleiding in groepsverband en kan men er terecht voor paardencoaching. “We ondernemen activiteiten op en om de boerderij, waaronder dieren verzorgen, groente tuin onderhouden en bieden creatieve/sportieve activiteiten aan.”

  The Ranch familiedag biedt allerlei activiteiten gericht op het gezin. Op het programma staat onder andere een rondgang over de boerderij; er kan een rodeostier bereden worden; er zijn workshops met paarden; demonstraties barrelrace en nog veel meer. Het programma duurt van 10.00 tot 15.30 uur. Iedereen is welkom.

  www.zorgboerderijtheranch.nl