Bijeenkomst voor zorgmedewerkers en mantelzorgers

  02-07-2024
  19:30 - 23:59

  Locatie
  De Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 te Ommen


  OMMEN – Lokaal FNV Vechtdal houdt op 2 juli een bijeenkomst voor medewerkers in verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorg, mantelzorgers, vrijwilligers en familieleden die zorg verlenen. De bijeenkomst vindt plaats in De Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen, met inloop vanaf 19.00 uur en starttijd om 19.30 uur.

  Tijdens de bijeenkomst bespreekt Lokaal FNV Vechtdal de nieuwe cao VVT en wordt er ingegaan op de misstanden die zorgmedewerkers tegenkomen met betrekking tot de naleving. Daarnaast kunnen zorgmedewerkers ervaringen op de werkvloer delen, aangezien zij de ogen en oren zijn die problemen en omissies in de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) signaleren. Deze bijeenkomst biedt een platform om te praten over de uitdagingen die zorgmedewerkers tegenkomen en om te evalueren of zij voldoende tijd en middelen hebben om hun cliënten optimaal te ondersteunen.
  FNV heeft een speciaal project ingesteld om degenen die ondersteuning nodig hebben binnen de WMO extra te helpen. Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Aanmelden kan via secretaris@lokaalfnvvechtdal.nl.