Sestival: cultureel familiefeest

  06-07-2024
  14:00 - 18:00

  Locatie
  Trefkoele + te Dalfsen


  DALFSEN – Op zaterdag 6 juli presenteert Stichting Kunstzinnig Ses tussen 14.00 en 18.00 uur het Sestival in de Trefkoele . Een laagdrempelig en feestelijk cultureel festival. Dit gratis evenement biedt een platform aan kinderen, jongeren en volwassenen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

  Sestival is georganiseerd om de verbinding te versterken door mensen van alle leeftijden en achtergronden samen te brengen en te laten zien wat het culturele aanbod is. Met gratis toegang en diverse activiteiten, streeft het festival ernaar om cultuur en kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Het programma omvat onder andere: workshops in kunst, dans, muziek en theater, kindervoorstellingen en een open podium waar lokaal talent zich kan presenteren. Naast het aanbod aan activiteiten, zijn er mogelijkheden voor lokale kunstenaars, dansers en theatermakers om hun werk te presenteren. “Ons doel met Sestival is om een ruimte te creëren waar mensen kunnen samenkomen, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun creatieve potentieel kunnen ontdekken,” zegt Esme Lindeboom medeorganisator van Sestival. “We willen een positieve en blijvende impact hebben in Dalfsen door kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen.”

  Talent gezocht

  Sestival is nog op zoek naar kinderen, jongeren of volwassenen die het leuk vinden om ook hun steentje bij te dragen aan het Sestival. Dat kan door je als vrijwilliger aan te melden en te helpen bij een workshop of iets anders, maar ook om te laten zien wat je in huis hebt. Kun jij goed gitaar spelen, zingen, googelen of heb je kunt wat je wilt showen? Meld je dan aan via kunstzinnigses@studio-ses.nl. De toegang tot het festival en de workshops zijn gratis.

  www.studio-ses.nl