Studiebijeenkomst; ‘Waarom Israël ertoe doet’

  24-04-2024
  20:00 - 23:59

  Locatie
  Het Kruispunt te Dalfsen


  DALFSEN – Op woensdag 24 april 2024 is er in Dalfsen een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom Israël ertoe doet. De bijeenkomst vindt plaats in NGK Het Kruispunt. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis.

  Niemand kan meer om Israël heen. Sinds de Joden steeds meer terugkeren naar het land van hun voorvaderen staan zij onophoudelijk in de belangstelling van de wereld. Nu de haat tegen het land Israël en het Joodse volk weer naar boven drijven, worden ook christenen voor de keuze gesteld om wel of niet achter Israël te staan.

  Spreker

  Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven, vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”