50+jarig jubileum Trefkoele(+)

  06-04-2024
  11:00 - 15:00

  Locatie
  Trefkoele + te Dalfsen


  DALFSEN – De Trefkoele( ) bestaat meer dan 50 jaar! En dat wordt gevierd met alle inwoners van Dalfsen. Op vrijdagavond 5 april van 19.30 tot 22.00 uur en op zaterdag 6 april van 11.00 tot 15.00 uur is er een speciaal jubileumprogramma, mogelijk gemaakt door de samenwerkingspartners van de Trefkoele.

  Belangstellenden kunnen op vrijdagavond een kijkje nemen in het jongerencentrum van Saam Welzijn of luisteren naar senioren popkoor Just for Fun. Er kan een biljartles worden gevolgd bij biljartvereniging de Trefkoele, gevolleybald worden met de dames van DINDOA of een badmintonclinic worden gevolgd van BC Trefzeker. Op de zaterdag verrast het wedstrijdteam van ASC Gym & Dance de bezoekers en er wordt een demonstratie twirling gegeven door Excelsior Dalfsen. Ook de activiteiten van de bibliotheek kunnen bezocht worden en men kan meedoen met een workshop djembé van Muziekschool Pianoforte. Verder is er ook nog een speurtocht door het vernieuwde kulturhus.
  Het gehele weekend is het open huis en zijn er beelden te zien van de beginjaren van ontmoetingscentrum de Trefkoele en de opening van kulturhus Trefkoele in 2014, met dank aan de Historische Kring Dalfsen. Kortom…. Er is van alles te doen! Kijk voor het hele programma en tijden op

  www.trefkoeleplus.nl/jubileum