Muziek in tuin

  30-06-2024
  13:30 - 23:59

  Locatie
  Diverse locaties te Dalfsen


  DALFSEN – Op 30 juni, de laatste zondag van de maand heeft het evenement ‘Muziek in de Tuin’ weer 25 verrassende muzikale acts op het programma staan.

  Net als de voorgaande twee edities zijn de tuinen weer verdeeld over de kernen van de gemeente Dalfsen. Zo staan er zeven acts in Nieuwleusen, variërend van rockmuziek tot een koor. In en rondom de kern Dalfsen/Ankum zijn ook zeven tuinen met muzikanten bemand. Vanuit Lemelerveld en omgeving klinkt muziek vanuit een zestal tuinen en in en rondom Oudleusen kan er in vijf tuinen genoten worden van muziek.

  Van rock tot jazz

  Na twee jaar zijn een aantal muzikale acts van kern gewisseld en zijn er ook een paar wijzigingen in de tuinlocaties. De organisatoren over de tuinen en de muziek: “We hebben er weer een paar mooie tuinen, op prachtige locaties aan de rand van het dorp, bijgekregen. Naast het wisselen van tuin door een aantal bands, waren er ook een paar acts die zich af moesten melden. Dit konden we al snel weer opvullen met acts van de reservelijst of de tamtam deed het werk.” De muziek varieert weer van rock tot jazz, gebracht door singer-songwriters of een koor van 30 personen, close harmony singing, alsmede veel goud van oud. Van een theatergezelschap tot Irish Folk. Voor elk wat wils op 30 juni vanaf 13.30 uur.

  Net als de beide voorgaande edities is het weer de bedoeling dat er drie sessies van drie kwartier per tuin zijn. Tussen elk optreden zit 45 minuten pauze zodat de toeschouwers op hun gemak naar een andere locatie kunnen gaan. Kijk voor meer informatie op muziekindetuin-dalfsen op Facebook en Instagram of op

  www.muziekindetuin-dalfsen.nl