Ladies Night met Steven Spielbergs ‘The Color Purple’

  22-03-2024
  19:30 - 23:59

  Locatie
  Theater de Stoomfabriek te Dalfsen


  DALFSEN – Het is weer tijd voor de bijna traditionele ‘Ladies Night’ in theater de Stoomfabriek. Deze begint vrijdagavond 22 maart om 19.30 uur met een gezellige ontvangst en een lekker drankje.

  Om 20.00 uur start de indrukwekkende Spielbergproductie ‘The Color Purple’. Deze film sleepte ooit maar liefst elf Oscarnominaties in de wacht en werd een wereldwijd succes, vooral gedragen door het fantastische spel van actrice Whoopi Goldberg, beloond met een Golden Globe-award. Verrassend was ook de opvallende rol van talkshowfenomeen Oprah Winfrey in dit verhaal, dat zich afspeelt in de Amerikaanse staat Georgia, aan het begin van de vorige eeuw.
  Tijdens de pauze en na de film is er ruimschoots tijd en gelegenheid om bij en na te praten over de film, dan wel over alles wat interessant is voor het vrouwelijke publiek. Vanzelfsprekend wordt gezorgd voor een breed aanbod aan hapjes en drankjes, opdat iedereen na deze uitstekend verzorgde avond tevreden en voldaan huiswaarts kan keren. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Dalfsen, via de site of aan de zaal.

  www.theaterdestoomfabriek.nl