Klassieke voertuigenbeurs Vehiculous

  16-03-2024
  09:30 - 16:30

  Locatie
  Evenementenhal te Hardenberg


  (Advertorial)

  Tweede editie klassieke voertuigenbeurs Vehiculous in Hardenberg gaat door!

  HARDENBERG – De eerste editie van de beurs op 7 oktober 2023 was met ruim 3000 bezoekers een groot succes. Met vreugde meldt de organisatie dat de tweede editie op 16 maart 2024 ondanks alles gewoon doorgaat!

  Wegens het recente overlijden van initiator en eigenaar Robbie Leerkes, kreeg de organisatie de afgelopen periode veel vragen over het voortbestaan van Vehiculous. Na overleg met de nabestaanden is de wens duidelijk: de beurs moet doorgaan ter nagedachtenis aan Robbie Leerkes. Er zijn een aantal mensen opgestaan om de tweede editie van Vehiculous verder vorm te geven en in goede banen te leiden. “We willen van deze editie een groot succes maken, met een zeer gevarieerd aanbod”, aldus de organisatie.

  Brede mix

  De komende editie zal er een nog bredere mix van auto’s en motoren te vinden zijn: van onderdelen tot complete voertuigen, van Barnfind tot concoursstaat, van brommer tot racemotor, van automobilia tot gereedschap en uiteraard eindeloos snuffelen door bakken met oude onderdelen van brommers en motoren. Natuurlijk ontbreken ook de heerlijke versnaperingen in de cateringcorners niet. Al met al, twee hallen vol beleving en een reis door de tijd. Vehiculous is hiermee dan ook het ideale dagje uit voor iedere benzineliefhebber, in welke vorm dan ook!

  Entree

  Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via https://vehiculous.events/tickets. Met e-tickets heeft u een snelle doorgang zonder in de rij te hoeven staan. Entree is gratis t/m 13 jaar. Kaartjes zijn ook aan de kassa af te rekenen voor 9 euro per persoon, contant of per pin. Het is tevens mogelijk om voor slechts 3,50 euro extra een Passé Partout aan te schaffen voor de Landbouw Miniaturen beurs die op 16 en 17 maart ook in de Evenementenhallen te Hardenberg wordt gehouden. Een superleuke combideal dus.

  Standhouders

  Er zijn nog een paar plekken vrij voor standhouders. Wie zich nog wil aanmelden kan dit doen via https://vehiculous.events/stands. Er is de mogelijkheid om een binnenplaats of een buitenplaats te reserveren.
  De organisatie zoekt nog mensen die een auto of motor willen verkopen, een kofferbak met onderdelen tentoon willen stellen of in groepsverband willen aanleggen met een toerrit van oldtimerclubs! Neem bij interesse contact op. Alle informatie over de beurs, deelnemers en bezoekers is te vinden op

  www.vehiculous.events

  Foto: Pixabay.com