Violiste Tosca Opdam met Mendelssohn Camerata

  03-03-2024
  15:00 - 23:59

  Locatie
  Theater de Stoomfabriek te Dalfsen


  DALFSEN – Zondagmiddag 3 maart staat Violiste Tosca Opdam in De Stoomfabriek met het Mendelssohn Camerata, een combinatie van professionele musici met veel ervaring en een aantal buitengewoon getalenteerde studenten van verschillende conservatoria.

  Van de New Yorkse Carnegie Hall tot het Amsterdamse Concertgebouw en van Bratislava tot Hong Kong: Tosca Opdam heeft het publiek in de grootste concertzalen van de wereld wel eens volop laten genieten van haar formidabele vioolspel. In Nederland glorieerde zij ook nog tijdens het Amsterdams Grachtenfestival en het Bevrijdingsconcert aan de Amstel.

  Twee topwerken

  Er staan twee topwerken van Felix Mendelssohn Bartholdy op het programma. Tosca speelt het vioolconcert opus 64 in E en na een korte zitpauze sluit Camerata de middag af met het Octet voor strijkers opus 20 in Es.
  Het belooft dus weer een heerlijk middagje klassiek te worden in De Stoomfabriek. Het concert begint zoals gewoonlijk om 15.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Dalfsen, via de site en – indien nog voorradig – aan de zaal. Onder de achttien kan gratis genieten en een ontspannen drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

  www.theaterdestoomfabriek.nl