Orgelconcert Luuk Schuurman

  03-02-2024
  16:00 - 23:59

  Locatie
  Gereformeerde Kerk, Polhaarweg te Dalfsen


  DALFSEN – Op zaterdag 3 februari komt Luuk Schuurman terug naar Dalfsen. Hij bespeelt daar het ‘Klop’ orgel in de Gereformeerde Kerk aan de Polhaarweg.

  Luuk Schuurman, in 2003 geboren in Dalfsen, ontving zijn eerste orgellessen van Evan Bogerd, die hem tevens voorbereidde op zijn conservatoriumstudie. Momenteel studeert hij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds 2022 is Schuurman als cantor organist verbonden aan de Evangelisch-Lutherse Kerk in Zwolle. Hij ontving masterclasses van gerenommeerde organisten en won meerdere eerste prijzen op verschillende orgelconcoursen. Naast zijn concertpraktijk als organist is Luuk actief als begeleider van diverse koren en solisten en heeft hij een particuliere lespraktijk. Een uitgebreide CV en een concertagenda is te vinden op zijn website, www.luukschuurman.nl.
  Het concert duurt ongeveer een uur. Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van koffie of thee. Aanvang 16.00 uur. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de onkosten wordt er een collecte gehouden.