Optreden van De Stuwzangers

  10-12-2023
  14:30 - 23:59

  Locatie
  Café Restaurant Het Boskamp te Dalfsen


  DALFSEN – Op zondag 10 december om 14.30 uur treden De Stuwzangers weer op bij Café Restaurant Het Boskamp. Aangezien de ruimte beperkt is, wordt aangeraden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

  Tijdens het grootschalige optreden zullen de Stuwzangers enkele nieuwe nummers ten gehore brengen. De variatie in het repertoire is opvallend: van het opzwepende ‘Dan Gaan De Lichtjes Aan’ tot het ontroerende ‘Steal Away’, waarmee de Stuwzangers ongetwijfeld de zaal stil zullen krijgen. Naast deze nieuwe nummers brengen zij ook ‘Weisse Tauben’, ‘Ganz in Weiss’ en het lokale eerbetoon ‘Mijn Dierbaar Salland’ ten gehore.
  Dirigent Flip Jonkman is ervan overtuigd dat deze middag opnieuw een van de hoogtepunten van het jaar zal zijn en belooft een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.
  Toegang is alleen mogelijk na voorafgaande aanmelding, de entree is 5 euro. Om een plaats te reserveren, is telefonische opgave mogelijk van do tot en met zo, vanaf 13.00 uur, via 0529-431712, of per e-mail via: info@hetboskamp.nl. Even langskomen kan ook: Sterrebosweg 2 in Dalfsen, van do tot en zondag vanaf 13.00 uur.
  Er wordt vriendelijk verzocht om te parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen of langs de weg. Parkeren op de inrit van de camping of op de camperplaatsen is niet toegestaan.