Hubo Trailrun van Team Sukerbiet

  03-03-2024
  00:00 - 23:59

  Locatie
  Camping de Lemeler Esch te Lemele


  LEMELERVELD – Team Sukerbiet uit Lemelerveld biedt de komende maanden weer diverse activiteiten aan. Dit om geld bijeen te zamelen voor diverse goede doelen. Dat gebeurt op sportieve wijze: het gaat om mountainbike, wandel- en hardloopevenementen.

  Het programma begint op zondag 3 december met het mountainbike-evenement de SealEco Challenge. De start is net als andere jaren weer bij het tennispark aan de Verbindingsweg. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 33, 60, 75 en 100 km. Die voeren door het Vechtdal en Salland met onder andere mooie singletracks over de Lemelerberg en de gebieden rondom Hardenberg. Iedereen krijgt een startbordje als souvenir mee. Onderweg zijn er diverse verzorgingsposten. Bij pech onderweg staan de mannen van KokkieBikes klaar. Inschrijven kan aan de start, maar wil je snel door bij de start, kies dan voor de voorinschrijving. Dit kan via www.fietssport.nl.
  Op zondag 17 december volgt de Acon Kerstwandeling op de Lemelerberg. Dit in samenwerking met camping De Lemeler Esch (tevens startplaats) en Landschap Overijssel. Vorig jaar deden ruim 1.200 wandelaars mee. Er zijn twee routes uitgezet. Onderweg komen de deelnemers verschillende personages tegen die de weg naar de stal wijzen. Er wordt gezorgd voor vermaak voor jong en oud.
  Het winterseizoen wordt op zondag 3 maart afgesloten met de Hubo Trialrun. Er worden afstanden uitgezet van 25 en 12,5 km. Routes met vele hoogtemeters. De start is ook dit jaar weer op natuurcamping de Lemeler Esch. Ook hier is voorinschrijven wenselijk. Dit kan via www.mijninschrijving.nl.

  City Swim

  Een tiental leden van Team Sukerbiet is van plan om volgend jaar zomer mee te doen aan de Amsterdam City Swim. Enkele duizenden zwemmers zullen dan een 2 kilometer lang traject afleggen door de Amsterdamse grachten om zo geld op te halen voor ?????
  De opbrengst van de activiteiten is ditmaal bestemd voor Hospice en Logeerhuis Sam in Lemelerveld; het Vechtgenotenhuis in Ommen; Stichting ALS en diverse doelen in Lemelerveld.