Nieuwe muziek en poëzie van Faber & De Jong

  01-10-2023
  15:00 - 23:59

  Locatie
  Theater de Stoomfabriek te Dalfsen


  DALFSEN – Op zondag 1 oktober presenteren Faber & De Jong hun nieuwe EP Geluksvogels gelijktijdig met Casper de Jongs nieuwe dichtbundel ‘Het begin van iets anders’.

  De presentatie is om 15.00 uur in theater De Stoomfabriek. Een middag vol gevarieerde en verrassende muziek en poëzie. Met medewerking van Jerry Hoekman (gitaar en mandoline), Mario Meijer (bas) en Mark Eeftens (drums). Vanaf 1 oktober is de EP Geluksvogels te beluisteren op Spotify en andere muziekplatforms. De dichtbundel is na afloop verkrijgbaar in de foyer. Kaarten zijn verkrijgbaar op de site van De Stoomfabriek.Over Faber & De Jong

  Faber & De Jong spelen op festivals, in theaters, boekhandels, bibliotheken en huiskamers. Steven Faber uit Apeldoorn studeerde aan het conservatorium in Zwolle en werkt als gitarist, muziekredacteur en gitaardocent. Met dichter Casper de Jong uit Hasselt maakt hij sinds 2005 poëziemuziekprogramma’s. In 2012 verscheen hun cd Vluchtstrook.
  De EP Geluksvogels is de studioregistratie van zeven nummers uit het theaterprogramma ‘De avond van het geluk’. Geluksvogels verkent nieuwe muzikale wegen. Van dromerig en mysterieus naar swingend en hilarisch.

  Over ‘Het begin van iets anders’ schreef Ingmar Heytze: “Deze bundel van Casper de Jong staat vol met mooie openingsregels. Gedichten die zó beginnen kun je als lezer niet meer afwijzen.”www..theaterdestoomfabriek.nl