Blije Bijbeltent met diverse programmaonderdelen

  15-06-2023
  00:00 - 23:59

  Locatie
  Evenemententerrein aan Bosmansweg te Nieuwleusen


  NIEUWLEUSEN – Het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) doet deze zomer met zijn rood-blauwe, circusachtige tent ook Nieuwleusen weer aan. Het inmiddels vertrouwde thema is nog steeds ‘Blij met de Bijbel’. Van zondag 11 tot en met vrijdag 16 juni staat de tent op het evenemententerrein aan de Bosmansweg.

  Zowel overdag als ‘s avonds om 20.00 uur zijn er programma’s voor verschillende doelgroepen, waarin volgens de organisatoren het geloof en de Bijbel centraal staan in gesproken en gezongen woord. Dinsdag om 10:00 uur leidt Jannie Molenaar een koffieochtend en woensdagmiddag is er een kinderconcert met Marcel & Lydia Zimmer (14.00-15.15 uur).
  Het NBC is de organisatie rond Bijbelleraar Ab Klein Haneveld, die zelf tweemaal spreekt (zondag en vrijdag). Andere sprekers zijn: Henk Visscher (maandag), Olaf Vos (dinsdag), Dick Wolbers (woensdag) en Peter Morren (donderdag). Verdere muzikale medewerking komt van de Familie Kolsters (zondag), 4Him (maandag), Urker mannenduo (dinsdag), duo Ezra (woensdag), Living Water (donderdag) en Ezra band (vrijdag).

  Het is de achttiende tentcampagne van het NBC. De stichting begon met de tentcampagnes in 2005, omdat een andere organisatie er toen na 57 jaar vrijwel mee stopte. Raadpleeg voor actuele informatie

  www.bijbelstudie-evangelisatie.nl