Ladies Night Team Sukerbiet

  16-05-2023
  19:30 - 23:59

  Locatie
  Zaal Reimink te Lemelerveld


  LEMELERVELD – Na diverse activiteiten van de heren van Team Sukerbiet is het nu de beurt aan de dames van het team. En ze pakken groot uit met een heuse Ladies Night!

  Dinsdagavond 16 mei is Zaal Reimink het domein van de dames. Vanaf 19.30 uur (inloop 19.00 uur) presenteren diverse ondernemers uit Lemelerveld en de regio zich aan het publiek. Rode draad is een modeshow die twee maal gelopen wordt. De kleding wordt verzorgd door Qinn en zij worden hierbij ondersteund door onder andere kapsalon Lookhair, Haarmeijer optiek, Beauty Flawless by Merel en Three of a kind tassen. De modellen op deze avond zullen veelal van Lemelerveldse afkomst zijn. Tussen de modeshows door kunnen belangstellenden snuffelen bij de diverse kraampjes en showtafels van diverse ondernemers. Er is voor iedereen wat: van beauty tot sport en van woondecor tot accessoires.

  Entree en verloting

  De entree van de avond is 12,50 euro en hierbij is een kop koffie inbegrepen, een consumptie en een lot. Het lot is bedoeld voor de verloting die op de avond plaatsvindt. Diverse ondernemers hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld aan de organisatie. Te denken valt hierbij onder andere aan een reischeque van Travel Miriam Tensen, tickets voor het Bostheather, een fotoshoot van By Martine Photography en een kledingset van Qinn. Voorwaarde is wel dat men tijdens de trekking aanwezig is.

  Afterparty

  Last but not least is er een afterparty. Vanaf 22.00 uur zorgt DJ team ’t Einde in de Pub van Zaal Reimink ervoor dat de beentjes van de vloer gaan. De entreekaarten voor deze gezellige avond zijn verkrijgbaar bij de dames van Team Sukerbiet en bij Blitsspul aan het Kroonplein.