Dauwtraptocht

  18-05-2023
  06:00 - 23:59

  Locatie
  Start: Hervormd Centrum, Julianastraat. te Ommen


  OMMEN – Op 18 mei, Hemelvaartsdag is er weer een traditionele dauwtrap fietstocht in de omgeving van Ommen. De start is om 6.00 uur vanaf het Hervormd Centrum aan de Julianastraat.

  De dauwtrapcommissie PKN Ommen: “Het is een bijzondere ervaring als je ’s morgens al zo vroeg op pad bent met een groep fietsers. De schemering is net opgetrokken, de ochtenddauw ligt nog op de weilanden en de vogels zingen het hoogste lied. Wilt u dit ook eens beleven? Fiets dan met ons mee!”

  Kerkdienst

  Evenals vorig jaar is er op verzoek tijdens de fietstocht een korte pauze. Deelnemers dienen wel zelf voor een versnapering te zorgen. Aan het einde van de fietstocht wordt er een kerkdienst gehouden. Wie het te vroeg vindt om mee te fietsen maar wel graag de dienst wil bijwonen, is van harte welkom om 8.00 uur. Deze keer is de locatie, de kantine van camping Bergzicht, Dalmsholterweg 4 in Giethmen. Hier wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. De commissie hoopt op mooi weer en een grote opkomst.