Hans Visscher Schoolvoetbaltoernooi

  10-05-2023
  13:00 - 23:59

  Locatie
  FC Ommen te Ommen


  OMMEN – Op sportpark Westbroek staat woensdag 10 mei editie 63 van het Hans Visscher schoolvoetbaltoernooi op de kalender. Een dag om naar toe te leven en waarvoor al wekenlang geoefend is.

  Organisator van dit jaarlijkse evenement is voetbalvereniging FC Ommen. Het jaarlijks terugkerende voetbalfestijn voor basisscholieren begint woensdagmiddag om 13.00 uur. Liefst 82 teams hebben zich ingeschreven en zijn ingedeeld in zes categorieën: meisjes groep 3 en 4, jongens groep 3 en 4, meisjes groep 5 en 6, jongens groep 5 en 6 en meisjes groep 7 en 8 en tenslotte jongens groep 7 en 8.

  Kampioenschap

  Om 15.30 uur zijn alle poulewedstrijden in de twee hoogste leeftijdscategorieën gespeeld en een half uur later starten de kruisfinales. De winnaars van de kruisfinales spelen om het kampioenschap van Ommen. Hierna volgt rond 17.15 uur in clubhuis Weerkomm’n de uitreiking van de kampioensbekers. Aan wethouder Alice van den Nieuwboer de eer de felbegeerde trofee aan de winnende teams te mogen uitreiken. De kampioenen bij de jongens en meisjes worden afgevaardigd naar de regiofinales, welke gepland staan op woensdag 17 mei in Dedemsvaart.
  Publiek is van harte welkom om de kinderen, kleinkinderen, vriendjes en vriendinnen, neven en nichten en noem maar op aan te moedigen. De titel wordt zowel bij de meisjes als bij de jongens verdedigd door ‘voetbalacademie’ Het Kardoen. Meer info op website

  www.fcommen.nl