Open Volleybaltoernooi (de Bevers)

  20-06-2023
  00:00 - 23:59

  Locatie
  te Lemelerveld


  LEMELERVELD – Volleybalvereniging de Bevers uit Lemelerveld houdt van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni de 46ste editie van het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi; het grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek. De inschrijving is weer geopend.

  “In 2022 deden 111 teams mee, helaas minder dan in 2019, het laatste jaar voor corona, toen maar liefst 135 teams meededen”, zo laten de Bevers weten. “Zou het nog mogelijk zijn terug te komen op dat aantal teams? Jij bepaalt het. De teams die vaker meegedaan hebben, zijn in elk geval niet meer weg te slaan.” De volleybalvereniging meldt dat de sfeer vorig jaar, de eerste keer na de coronacrisis, als vanouds was. “Men heeft behoefte aan een evenement zoals het volleybaltoernooi, om gezellig samen te zijn met veel dorpsgenoten.”
  Ieder­een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basis­school) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar). Voor inschrijving (uiterlijk 30 april) zie www.tenbroeke.nl.

  Spelletjestoernooi

  Speciaal voor kinderen van groep één tot en met groep vier wordt op woensdagmiddag 21 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi georganiseerd. Alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool zijn van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het Open Volleybaltoernooi. De minicommissie van De Bevers heeft speciaal voor hen een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding vindt plaats via de basisscholen.