Meezingmiddag met het Kouwenkoor en het Kleinkoor

  23-04-2023
  14:00 - 18:00

  Locatie
  t Trefpunt te Balkbrug


  BALKBRUG – Op zondagmiddag 23 april verzorgen het bekende ‘Kouwenkoor’ uit Nieuwleusen en het Kleinkoor Vinkenbuurt een gezellige meezingmiddag in ’t Trefpunt in Balkbrug.

  Het unieke Kouwenkoor dat bestaat uit neven en nichten, zingt nog altijd samen. Het koor hoopt aan het eind van dit jaar het 30-jarig jubileum te vieren. Voor deze jubileumuitvoering worden momenteel al plannen gesmeed. Kleinkoor Vinkenbuurt (zes dames uit de Vinkenbuurt) staat bekend om het prachtig stemgeluid dat ze ten gehore brengen, ze zingen meerstemmig en treden vaak op in een grote regio.

  Uit volle borst

  In ’t Trefpunt zullen het Kleinkoor en het Kouwenkoor afwisselend hun optredens verzorgen. Over het algemeen zingen ze bekende liedjes die iedereen kent en die men uit volle borst mee kan en mag zingen. Beide koren staan onder muzikale leiding van Dinie Bijker. Omdat er veel belangstelling wordt verwacht, is het mogelijk kaarten vooraf te bestellen bij: Dinie Bijker, tel. 06-15352133 of bij Henk Hof, tel. 06-29071882. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. De entree bedraagt euro inclusief een kop koffie of thee.