Gratis workshop gezond koken

  14-03-2023
  19:00 - 21:30

  Locatie
  De Spil te Nieuwleusen


  NIEUWLEUSEN – Iedere maand wordt er op de tweede dinsdagavond van de maand gekookt in De Spil in Nieuwleusen. Gerda van ‘Wat doen we in de pan’ gaat dan aan de slag met inwoners uit Nieuwleusen en omstreken om gezond, maar vooral betaalbaar te leren koken.

  Dit doet zij in samenwerking met Kulturhus De Spil en de Voedselbank Nieuwleusen. Dit initiatief is tot stand gekomen door middel van budget uit het Lokaal Akkoord, dat beschikbaar is gesteld door Gemeente Dalfsen.
  Inwoners die willen leren koken op basis van betaalbare en gezonde ingrediënten, kunnen zich opgeven voor een van de volgende gratis workshops die gegeven worden op: 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni.

  Inclusief ingrediënten

  Er is een deelnameruimte in de kookstudio voor acht personen per workshopavond. De avonden starten om 19.00 uur en eindigen om 21.30 uur. De workshop is inclusief ingrediënten, recepten en een kopje koffie of thee. Later dit jaar worden de data voor in het najaar bekend gemaakt. Het doel van dit initiatief is dat mensen met een klein budget gezond en gevarieerd een voedzame maaltijd leren maken. Inwoners gaan samen aan de slag en Gerda benadrukt: “Het is tevens een heel gezellige avond, waarbij ontmoeting centraal staat.” Opgave kan via: watdoenweindepan@gmail.com of telefonisch via: 06-16495935.