Kerstevent

  23-12-2022
  14:00 - 21:00

  Locatie
  Centrum te Ommen


  OMMEN – De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen presenteert op vrijdag 23 december een sfeervol kerstevent in het centrum van Ommen. Voor zowel de kinderen als voor volwassenen is er een heel divers programma uitgewerkt. Van 14.00 tot circa 21.00 uur valt er van alles te beleven!

  “We vinden het belangrijk om ook in de kerstperiode het centrum extra gezellig te maken. Ommen is tevens in de wintermaanden het gastvrije hart van het Vechtdal en daarom hebben we een leuk programma voor jong en oud uitgewerkt”, aldus voorzitter Rinie Henning van het ondernemersfonds. Het programma omvat onder meer een rijdende kerst-express-kindertrein met elfjes, een kraam met gratis popcorn, een indrukwekkende skihut, een springkussen en een Oud-Hollandse spellenkraam. Verder is er lekker eten en drinken: denk aan glühwein, warme oliebollen of kniepertjes met warme chocolademelk. Ook is er muziek in het centrum: een gezellig draaiorgel in de middag met kerstmuziek en het Flater Pret Orkest en Bommelding treden op van 16.00 tot 20.00 uur. Aan het eind van de middag, begin van de avond laten de midwinterhoornbloasers van zich horen.

  Leuke acties

  De centrumondernemers doen uiteraard ook mee. Zo is er een sfeervolle kerstkoopavond op vrijdagavond 23 december, waarbij vele ondernemers een eigen leuke kerstactie hebben bedacht. Ook zijn er op donderdagavond 22 december diverse winkels open. Controleer hiervoor eerst even de website van de betreffende winkel.

  Archieffoto (2019)