Bloazen & Brouwen Festival

  17-12-2022
  11:00 - 16:00

  Locatie
  Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij - Molendijk 11. te Dalfsen


  DALFSEN – Zaterdag 17 december tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden genieten van het tweede ‘Bloazen & Brouwen Festival’ bij de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij aan de Molendijk 11.

  Initiatiefnemers ‘Midwinterhoorn Bloasgroep Dals’n’ en de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij beloven een sfeervol bezoek aan het festival. De midwinterhoorblazers halen alles uit de kast om de toon te zetten deze dag. Ze vertellen graag over de midwinterhoorn en de geschiedenis van deze traditie. Ook laten zij zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt. Uiteraard blijft het niet bij praten alleen, er wordt vooral ook geblaozen. Verder wordt er een masterclass bierbrouwen gegeven in de brouwerij. Altijd al benieuwd hoe bier wordt gebrouwen? Kom dan vooral even langs. De brouwers verzorgen deze dag tevens een aantal keren een rondleiding. Uiteraard kan men deze dag genieten van een mooi speciaalbiertje. Geheel in de sfeer van het moment valt een Bockbier of Midwinterhoorn (quadrupelbier) van de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij aan te bevelen.

  Mini-markt

  Marktkraampjes van TOP Vechtdal (Talent Ontwikkeling Philadelphia) en Joris Bezorgt ontbreken deze dag ook niet. Op zoek naar een uniek cadeautje voor de decembermaand? Verrassend zijn de zelfgemaakte producten van de medewerkers van het Leerwerkcentrum van Philadelphia.
  Iedereen is welkom deze 17e december om zich onder het genot van een speciaalbiertje en het mystieke geluid van de midwinterhoorn mee te laten voeren naar de komende feestdagen.