Voorstelling Twente Plat

  05-11-2022
  20:00 - 23:59

  Locatie
  Theater de Stoomfabriek te Dalfsen


  DALFSEN – Op zaterdag 5 november komt het gezelschap Twente Plat naar de Stoomfabriek.
  Met knotsgekke typetjes, hilarische sketches en aanstekelijke liedjes staat Twente Plat ook dit seizoen garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit.

  Niet voor niets is Twente van oudsher bekend als broedplaats van de allerbeste streekhumor en Twente Plat bewaakt dit belangrijke stuk erfgoed met verve. Dit doet het ensemble echter zonder in het verleden te blijven hangen: het erfgoed wordt bewaakt terwijl er ook ruimte is voor de moderne tijd. Het maakt Twente Plat tot een dynamisch en actueel gezelschap met een gezonde hang naar het verleden.

  Liedjes

  Het heerlijke avondje uit is hierdoor niet alleen geschikt voor de oudere- maar ook voor de jongere generaties. Naast de humor is Twente Plat ook sterk in liedjes, die live worden begeleid op diverse instrumenten. Want humoristen die kunnen musiceren en musici die de humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Twente Plat vloeien deze beide disciplines perfect in elkaar over.
  Op zaterdag 5 november kan Dalfsen weer genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. De voorstelling vindt plaats in De Stoomfabriek en begint om 20.00 uur.

  www.theaterdestoomfabriek.nl