Leerwerkloket

  06-10-2022
  10:00 - 14:00

  Locatie
  bibliotheek te Ommen


  OMMEN – In de bibliotheek in Ommen is vanaf deze herfst maandelijks het Leerwerkloket geopend. Hier kan iedereen terecht met vragen over leren en werken. Het eerstvolgende Leerwerkloket is op donderdag 6 oktober van 10.00 tot 14.00 uur.

  De adviseurs van het loket maken bezoekers wegwijs in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Zij geven de informatie en de tools om stappen vooruit te zetten in je loopbaan. Daarbij worden de contacten met het onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties benut.

  Stappen

  Bij het Leerwerkloket kan men terecht voor informatie over: her-, om- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, brancheopleidingen en BBL-opleidingen, financiële regelingen, informatie over de regionale arbeidsmarkt, taal op de werkvloer en competentietesten. Wie niet helemaal weet welke stappen hij moet zetten in zijn loopbaan of waar het naartoe gaat met zijn carrière, is van harte welkom bij de bibliotheek Salland vestiging Ommen voor een gesprek met één van de loopbaancoaches.