Optreden Excelsior – muziek en shows

  08-10-2022
  19:30 - 23:59

  Locatie
  Trefkoele te Dalfsen


  DALFSEN – Ze hebben er lang naar uitgekeken maar op zaterdagavond 8 oktober is het weer zover. Alle afdelingen van Muziekvereniging Excelsior presenteren zich dan met een grandioze avond vol muziek en shows.

  “Wij en ook onze twirlgroepen hebben onlangs al wat optredens verzorgd en we hebben de optocht gelopen in Oudleusen”, zegt Olaf Bergman, voorzitter van de vereniging. “Maar er gaat niets boven een avond waarbij we ons, als gehele vereniging, aan het publiek kunnen presenteren. Onze laatste uitvoering was in 2018 en in die vier jaar zijn er alweer zoveel dingen gewijzigd. Daarbij is het weer tijd voor een leuk feestje.”

  De Fanfare, Slagwerkgroep, Leerlingenorkest en de drie twirlgroepen laten zien waar ze twee jaar lang, met verschillende tussen poses vanwege corona, naartoe hebben gewerkt. De Fanfare, onder leiding van Frank Ritsema en de Slagwerkgroep, onder leiding van Helmer Bijl, zetten een leuk en gevarieerd muzikaal programma neer. Ook alle twirlgroepen presenteren zich met eigen shows op muziek van de Fanfare. De muziekvereniging is overigens blij dat ze weer drie twirlgroepen hebben. Voor de jongste kinderen van Twirlgroep C is het extra spannend: ‘s avonds optreden in de grote zaal van de Trefkoele , make-up op en prachtige kleding aan. Echt een moment waar ze naar uitkijken.
  De vereniging hoopt op een groot publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via leden van Excelsior en kosten 7,50 euro per persoon (kinderen t/m 12 jaar 5 euro). Meer informatie is te vinden op

  www.excelsiordalfsen.nl