vrijdag 19 juli 2024 | WEEK 29 |

Deze week in de krant

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN - Saam Welzijn houdt op dinsdag 30 juli weer een fietstocht. Vertrek is om 13.30 uur vanaf De Trefkoele . De route heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie/theestop. Iedereen die graag fietst (gewoon of elektrisch) en een middag met

Resultaten lopers AG ’85

REGIO - De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

0281258_Groep.jpg

Zomerkamp Stokvisdennen: weekend vol sport en plezier

DALFSEN/JOURE - Het jaarlijkse zomerkamp van de Stokvisdennen is afgerond na een weekend vol sportieve avonturen op het scoutingterrein in Joure.

Inwoners tevreden over Wmo- en Jeugdhulpvoorziening

OMMEN - Inwoners van de gemeente Ommen die in 2023 gebruik hebben gemaakt van een Wmo- (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of Jeugdhulpvoorziening zijn tevreden over de kwaliteit van de ingezette ondersteuning. Dit blijkt uit het jaarlijkse cliƫnttevredenheidsonderzoek dat dooronderzoeksbureau Magis is uitgevoerd.

Zoekplaatje

Ommen – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Lampie: Leugendoekje

Hoogbouw in Ommen. Residentie De Stadshaghen. De term doet gewichtig aan. Eigenlijk niks voor het nuchtere Ommen, dat getrompetter. Het is een flat, een woongemeenschap voor gepensioneerden. Voorzien van gemak en toezicht. Er is een receptie en Bertus Klomp sjouwt er rond als huismeester. Heb in de vorige eeuw nog

Politiek Verwoord: CU Dalfsen

DALFSEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Dick Homans van de CU aan het woord.

spot_img

Laatste nieuws

spot_img