vrijdag 19 juli 2024 | WEEK 29 |

Deze week in de krant

0281169_Beerze_Rosalie_Smit.jpg

Ga mee ‘OpStap’ in natuurgebied Beerze

OMMEN – Dinsdagavond 6 augustus houdt Landschap Overijssel weer een ‘OpStap’ excursie in natuurgebied Beerze.

0281186_WhatsApp_Image_2024-06-28_at_224549.jpeg

Vechtdalcup speelt voor twee goede doelen

OMMEN - Eind juni was het weer tijd voor de Vechtdalcup op Hooge Graven Golfclub. Bij dit golftoernooi gaat de opbrengst naar een regionaal goed doel.

0281170_Tonny_Boerkamp__Lemelerberg.jpg

‘OpStap’ op de Lemelerberg

OMMEN – Dinsdagochtend 6 augustus organiseert Landschap Overijssel samen met Natuurcamping de Lemeler Esch een wandeling op de Lemelerberg.

Inwoners tevreden over Wmo- en Jeugdhulpvoorziening

OMMEN - Inwoners van de gemeente Ommen die in 2023 gebruik hebben gemaakt van een Wmo- (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of Jeugdhulpvoorziening zijn tevreden over de kwaliteit van de ingezette ondersteuning. Dit blijkt uit het jaarlijkse cliƫnttevredenheidsonderzoek dat dooronderzoeksbureau Magis is uitgevoerd.

Zoekplaatje

Ommen – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Lampie: Leugendoekje

Hoogbouw in Ommen. Residentie De Stadshaghen. De term doet gewichtig aan. Eigenlijk niks voor het nuchtere Ommen, dat getrompetter. Het is een flat, een woongemeenschap voor gepensioneerden. Voorzien van gemak en toezicht. Er is een receptie en Bertus Klomp sjouwt er rond als huismeester. Heb in de vorige eeuw nog

Politiek Verwoord: CU Dalfsen

DALFSEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Dick Homans van de CU aan het woord.

spot_img

Laatste nieuws

spot_img