maandag 27 maart 2023 | WEEK 13 |

Deze week in de krant

Huidige openbare verlichting gemeente Dalfsen wordt ledverlichting

DALFSEN - In de raadsvergadering van eind vorig jaar heeft de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen een motie aangenomen om versnelt de gangbare openbare verlichting te vervangen door ledlampen.

0253666_winnaar_20231.jpeg

Uitslag schoolvolleybaltoernooi en spandoekenwedstrijd

OMMEN - De Sint Bernardusschool 1 is winnaar geworden van het Bentum Nijboer Schoolvolleybaltoernooi van Volco. De school aan de Nering Bögelstraat houdt de wisselbeker vol spekkies dit jaar in eigen huis.

spot_img

Geslaagd schoolhandbaltoernooi in Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week werd in de Trefkoele in Dalfsen het Lisam Systems Nederland schoolhandbaltoernooi gehouden. Op de woensdagmiddag werden de voorrondes gespeeld en vrijdag de finale wedstrijden.

Theatercollege met Raymond Mens in De Stoomfabriek

DALFSEN - Raymond Mens, bekend als expert op het gebied van politieke ontwikkelingen komt naar Dalfsen. Op vrijdag 31 maart a.s. geeft hij een interactief theatercollege over de Amerikaanse politiek. Een leerzame avond maar vooral ook een avond met vermaak en ontspanning.

Lampie: Kort gebed

Als oudste zoon werd ik vernoemd naar mijn opa Willem. Na een jaartje of wat kwam de ooievaar weer bij ons langs met een pakketje. Wederom een jongetje. Nu was de andere opa aan de beurt. Die heette Andries. Dat vond mijn moeder een ietwat lompe naam. Na ampel beraad

Politiek Verwoord: Gemeentebelangen

DALFSEN- Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Wim van Lenthe van Gemeentebelangen aan het woord.

De Marshoeve is uitgebreid met locatie in Arriën

ARRIËN - De Marshoeve werkt. De zorgboerderij die Christien Mars bijna 20 jaar geleden startte is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin ook haar echtgenoot en inmiddels volwassen dochters actief zijn. Nog steeds spelen paarden een grote rol bij de behandeling en begeleiding van een nog altijd groeiend aantal kinderen

spot_img

Laatste nieuws

spot_img