zondag 27 november 2022 | WEEK 47 |

Deze week in de krant

Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

DALFSEN - Komende maand verkopen de vutters van SV Dalfsen weer kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen.

0244061_IMG2758.JPG

De Ommer Midwinterhoornbloazers blazen er weer flink op los

OMMEN – Met het naderen van de winter kunnen de midwinterhoorns weer uit de kast. Het blazen op midwinterhoorns is een eeuwenoude traditie gedurende de wintermaanden. Te beginnen met het ‘anbloazen’ op de eerste adventszondag (27 november) tot het ‘afbloazen’ op Driekoningen (6 januari).

spot_img

Fusiebespreking ASC’62 en S.V. Dalfsen komen op gang

DALFSEN - Voetbalverenigingen ASC’62 en S.V. Dalfsen hielden afgelopen woensdag gelijktijdig hun jaarlijkse algemene ledenvergadering. Naast de reguliere agendapunten werden de resultaten van de onderzoekscommissie (Toekomst Voetbal in Dalfsen) gepresenteerd.

Uit Hei en Dennen: Paasvuur

Of dat nog mag? Er komt uiteraard stikstof vrij, maar in een weiland maakt dat toch niet zoveel uit? Ik heb sinds mijn 12e jaar geen paasvuur meer meegemaakt, maar wat herinner ik me die ene avond in het jaar, dat je vol verwachting met je ouders rond het vuur

Politiek Verwoord: CDA

DALFSEN - Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. Deze week is Miriam Veldkamp-Bot van het CDA aan het woord.

Het belang van een goed geïsoleerde vloer

(Ingezonden mededeling) Met de steeds hoger wordende energienota, is het belangrijk om extra kritisch te zijn op het gebruik van gas en elektra. Toch zien...
spot_img

Laatste nieuws

spot_img